Silo cleaning

Maakt u in uw organisatie gebruik van silo´s? Om de kwaliteit van uw producten te kunnen waarborgen, dienen deze goed gereinigd te worden en verwijderd van beestjes of schadelijke stoffen. RQ Industriële Reiniging is gespecialiseerd in de reiniging van silo’s.

Silo´s voor levensmiddelenindustrie en bouwstofindustrie

Silo’s voor levensmiddelenindustrie en bouwstofindustrie

Silo´s worden veelal gebruikt in de levensmiddelenindustrie en door bouwstofbedrijven. Denk hierbij aan de fabricering van producten zoals melk, poeders, meel, haver, gerst, veevoer, koffiebonen, korrels, cement, zand en grind. Wij hebben 15 jaar ervaring in de reiniging van silo´s voor bedrijven in de levensmiddelenindustrie en bouwstofbedrijven.

 

Silo reinigen? Van inspectie tot reiniging en controle

 

Wanneer u silo´s gebruikt voor de levensmiddelenindustrie wilt u voorraadinsecten voorkomen en aan de HACCP-normen voldoen. Om dit te kunnen bewerkstelligen adviseren wij een jaarlijkse grondige reinigingsbeurt voor silo’s.

Een reinigingsbeurt voor uw silo’s begint met een inspectie vooraf, door ons ervaren team. Ze dalen veilig af in de silo (door middel van ons eigen professionele takelsysteem) en inspecteren deze op beschadigingen en andere zaken die wellicht opvallen. Dit wordt meegenomen in een rapport, zodat wij weten hoe de silo het beste gereinigd kan worden.

Afhankelijk van dit rapport, maar ook het formaat van de silo, maken wij gebruik van passende moderne technieken om de silo te reinigen. Wij zorgen dat uw silo´s naar de gestelde normen vakkundig worden gereinigd. Na afloop voeren wij een controle uit, zodat u zeker weet dat alles in orde is.

Andere reinigingswerkzaamheden

Andere reiningswerkzaamheden

Het team van RQ Industriële Reiniging verzorgt niet silo cleaning, maar voert allerlei soorten reinigingen uit voor diverse organisaties en branches. Reinigingen die wij onder meer uitvoeren, zijn:

  • Industriële reiniging
  • Machinereiniging
  • Bedrijfsruimtes
  • Hogedruk reiniging
  • Gevel & straatwerk reiniging

Team RQ staat voor u klaar!

Bent u op zoek naar een ervaren team dat de reiniging van uw silo´s geheel uit handen kan nemen? Neem dan gerust contact op met RQ Industriële Reiniging. Wij komen uw silo´s inspecteren en reinigen en voorzien u van een persoonlijk advies op maat.

Neem contact op

Industriële reiniging in diverse sectoren

Met meer dan 15 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in werkzaamheden in midden en grote fabrieken in diverse sectoren, zoals:

Bekijk de sectoren

Industriële reiniging in diverse sectoren

Met meer dan 15 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in werkzaamheden in midden en grote fabrieken in diverse sectoren, zoals:

Bekijk de sectoren