Machinereiniging

Beschikt uw organisatie over machines die dagelijks in gebruik zijn? Dan zullen ze goed gereinigd moeten worden! In machines kunnen olie, voedselresten en andere soort vervuiling achterblijven. Om de kwaliteit van uw producten te kunnen blijven waarborgen, staat een goede hygiëne voorop.

RQ Industriële Reiniging voorziet u in machinereiniging van kwaliteit. Onbereikbare oppervlaktes? Moeilijke plekjes? Wij zorgen dat we er op een effectieve en duurzame manier bijkomen en de machine zo reinigen dat u weer optimaal kunt draaien, voor lange tijd.

Machinereiniging: onze werkzaamheden

Machinereiniging: onze werkzaamheden

Wij hebben inmiddels alweer 15 jaar ervaring met het reinigen van machines in diverse sectoren. Zo hebben wij veel ervaring binnen de voedsel- en warenindustrie en voorzien wij in reiniging van voedselgerelateerde machines in grootkeukens, vleesverwerkende industrie, zuivelindustrie, suikerindustrie en drankindustrie.

Door onze jarenlange ervaring weten wij op een effectieve en duurzame manier de werkzaamheden rondom de machinereiniging in de voedselindustrie te realiseren. Maar dit is niet het enige, wij voorzien ook in de reiniging van machines in sectoren zoals:

Werkwijze

Werkwijze

Hoe gaan we te werk? – Hoe wij te werk gaan bij machinereiniging is compleet afhankelijk van de te reinigen machine(s). De gestelde vereisten en oppervlaktes kunnen namelijk uiterst van elkaar verschillen.

Inventarisatie – Om een helder beeld te krijgen van de reiniging die dient te worden uitgevoerd, inventariseren wij eerst de machine. Hierna weten wij welke reinigingstechniek zal passen om alles volledig schoon te krijgen, op een veilige en duurzame manier van hoge kwaliteit.

Periodiek onderhoud – Wij lichten u van tevoren in over de reinigingstechniek die wij gaan toepassen en administreren dit voor u na afloop. Is het goed bevallen? Dan kunnen we ook periodiek onderhoud verzorgen voor uw bedrijf en zijn machines.

Team RQ staat voor u klaar!

Alle werkzaamheden worden verricht door ons team van vakbekwame medewerkers. Wilt u

meer weten over machinereiniging, onze werkwijze en periodieke onderhoud? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op