Bedrijfsruimte reinigen

Dat een bedrijfsruimte schoon en fris moet zijn, is voor ons een vanzelfsprekendheid! Een schone werkruimte zorgt namelijk niet alleen voor een goede hygiëne binnen uw bedrijf, maar ook voor een verhoogd werkplezier en een professionele uitstraling.

Uitbesteden van reiniging bedrijfsruimte

Uitbesteden van reiniging bedrijfsruimte

Het is tegenwoordig steeds vaker aan de orde dat bedrijven de schoonmaak van hun bedrijfsruimte uitbesteden. Wat ons betreft heel logisch, want een echt goede schoonmaak kost tijd en heeft vaardige handen nodig!

Met een professioneel schoonmaakbedrijf zorgt u dat uw werknemers dag in dag uit in een frisse bedrijfsruimte aan het werk kunnen en elke dag met plezier naar binnen wandelen en met een goed gevoel naar huis gaan, zonder dat zij hierbij stil hoeven te staan.

Schoonmaakwerkzaamheden bedrijfsruimte

Schoonmaakwerkzaamheden bedrijfsruimte

Bent u benieuwd hoe onze werkzaamheden eruit zien als het gaat om het reinigen van bedrijfsruimtes? Dat kunnen we begrijpen, maar er is eigenlijk geen kant-en-klaar programma hiervoor. De werkwijze verschilt per bedrijf, aangezien ruimtes, soorten productiewerk en behoeften van elkaar verschillen.

Wij zorgen dat er duidelijke afspraken worden gemaakt met het bedrijf waar wij de reiniging verrichten. Wij komen van tevoren langs om hier afspraken over te maken, waarna wij een reinigingsprogramma opstellen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende punten:

  • Heeft u bepaalde ruimtes die extra zorg of een specialisatie vereisen?
  • Vindt u een milieuvriendelijke reiniging van belang?
  • Zit u met specifieke tijden waarop de schoonmaak moet plaatsvinden?
  • Heeft u behoefte aan periodieke kwaliteitscontroles en -rapporten?

Dit zijn allemaal zaken waar wij rekening mee kunnen houden.

Voor en na Foto´s

Team RQ staat voor u klaar!

Op zoek naar een professional die de reiniging van uw bedrijfsruimtes geheel uit handen kan nemen? Neem dan gerust contact op met RQ Industriële Reiniging. Wij voorzien u van een persoonlijk advies en reiniging op maat.

Neem contact op

Industriële reiniging in diverse sectoren

Met meer dan 15 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in werkzaamheden in midden en grote fabrieken in diverse sectoren, zoals:

Bekijk de sectoren